Като много скучна определи Мира Радева политическата ситуация. Една и съща

...
Като много скучна определи Мира Радева политическата ситуация. Една и съща
Коментари Харесай

Мира Радева за политическата обстановка: Голяма скука

Като доста скучна дефинира Мира Радева политическата обстановка. 

Една и съща чорба. Много скучно и неуместно, уточни социологът. 

„ Няма държавници. Искат да се изкъпят, без да се намокрят. Това няма по какъв начин да стане. Къпането са задачите, а мокренето са прегръдките и целувките. Те няма да го вършат. Целите на всички политици е достъпът до обществените пари, само че истината е, че ги употребяват и за личното си его “, сподели от своя страна банкерът Левон Хампарцумян.

„ Мачът ще е малко селски. Той е на президентските хора, които разпределят парите против 20-ина семейства, които държат доста средства “, изясни финансистът. И даде образец с 3% импорт на зърно от Украйна, което докара до решение за прекъсване на вноса. „ Всичко е интерес “, съобщи настоящо.ком.

Политологът Росен Стоянов съобщи, че не се случва нищо извънредно. „ Ще има предложение за кабинет, само че той няма да бъде подсилен от втората по величина партия. Ако някой си мисли, че втория мандат ще бъде сполучлив, надълбоко се заблуждава “, сподели той.

По думите на Милен Керемедчиев проект Б не е добър нито за България, нито за партиите. „ ПП-ДБ имат по-малко козове “, съобщи дипломатът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР